Sıra Dışı, Bir Ağ Gücü

Bir işi büyütme ve gelişim için medya gücünden her zaman faydalanın. Neden sıra dışı ağ ve medya gücü diyoruz? Bunu tüm detayı ile açıklamaya gayret edeceğiz. Şıra dışı olmasını bir kenara bırakın, belki de şimdiye kadar hiç duymadığınız bir bilgiye ulaşacaksınız. Çünkü, doğruya ulaşmak için bu konuya çok uzun bir zaman harcadık.

Sıra Dışı Ağ Oluşturun.

Bunun çok iddialı bir çıkış olduğunu iyi biliyoruz. Biz bu bilgi dağarcığını boşa atmak için bir araya getirmedik. İhtiyaç durumunda bir işletme ya da sektör de hizmet vermek için çalışan birçok kişiye zaman kazandırma ve paylaşma için geliştirdik. Bugün internet için zaman kaybetmeyen bir kişi bile yok. Bugün bilen bilmeyen birçok kişi deneme yanılma yöntemi ile iş yapmaya çalışıyor. Oysa, bu işi sıra dışı ve çok iyi bilmek gerekiyormuş.

Bu mevzu o kadar çok uzun ki nereden başlanır ve nasıl anlatılır şu an bilmiyoruz. Fakat, açıklama dilini tespit ederek güvenilen birçok arkadaş ile kısmen paylaşmayı düşünüyoruz. Bir işletme ya da bir web site ile nasıl başarı elde edilir? En dipten başladık ve en tepeye kadar bir bir araştırdık. Bu yazı konu ile ilgili başlangıç yazısıdır.

Bu arada bir sloganımız var. İnternet sizi değil, siz interneti kullanın. Bu yazıya inanın demiyoruz. İnanmayın. Fakat, ufak adım ile yaşamaya başlayın. Çünkü, bu yol o kadar çok uzun ki yürüyerek yolun sonuna ulaşmanızın hiç bir imkanı yok. Kısaca, bu yolun sonu yok. Bunu da asla unutmayın. İnternet sanal değil gerçek ötesi bir ağdır. SEO optimizasyon, backlink, makale, web site, %65 kuralı ile birçok bileşen ile kavram ve kriter anlatılacaktır.

Bir Yorum Bırakın

Daha yeni Daha eski