Freelancer Satış Nereden Başlamalı?

Herhangi bir program, tasarım ve yazılım bilmeden veya farklı bir gereksinim duymadan, kargosuz, stoksuz; Bir web sitesi veya sosyal medya hesabı olmadan bile ücretsiz olarak nasıl dijital gelir elde edeceğinizi öğrenin. Bir sonraki adımda, Webly Freelancer web sitesi ile bağlı kuruluş pazarlamasından pasif gelir elde etmek için yapmanız gereken basit adımı anlatacağım. İlk olarak, dijital satış ortaklığı pazarlamasının ne olduğuna bir göz atalım. Yayında olan bir dijital iştirak, kişi veya kurum tarafından satılan hizmetin bağlantısını paylaşarak; İlgili web sitesinin satış ve üye kayıtlarından ve yönlendirdiğiniz ziyaretçilerden para kazanma tekniğidir.

Freelancer Satışlarına Nereden Başlanmalı?

Bu web sitesinde bir hesap açmanız gerekiyor. Merak etmeyin hiçbir aşamada ücret ödemiyorsunuz. webly.com.tr üzerinden üyelik açtıktan sonra ikinci adımda pazarlamak istediğiniz hizmeti seçiyorsunuz. Tüm kategoriler sekmesinden daha net görebileceğiniz yaklaşık 150 kategoride yüzlerce farklı hizmet bulunmaktadır. Programlamadan tasarıma, mobil oyunlardan SEO paketlerine kadar birçok hizmeti bünyesinde barındırmakta ve freelance üye satışı yapmaktadır.

Nasıl Para Kazanacaksınız?

Diyelim ki web sitesinde herhangi bir hizmeti seçtiniz. Üye olduktan sonra; Satış ortaklığına girin, az önce tanımladığınız hizmetin satış linkini yapıştırın ve link oluştur'a tıklayın. Görünen bağlantı, üyeliğimizin bağlı kuruluş bağlantısıdır. Bu bağlantıya tıklayarak, satın alınan her iş için %10 komisyon kazanıyoruz.

Oluşturulan Linklere Doğru Ziyaretçi Nasıl Gelir?

Birçok farklı teknik ile linklere ziyaretçi çekebilir ve satış sağlayabilirsiniz.

  • Google adwords ile linkinize reklam yapılabilir.
  • Sosyal medya hesaplarında paylaşabilirsiniz
  • Forum, blog, portal vb. sitelerde paylaşabilirsiniz.
  • Whatsapp ve telegram gruplarınızda paylaşabilirsiniz.
  • Gerçek satışa yönelik, gerçek insanların olduğu her platformda link paylaşabilirsiniz.
  • Herhangi bir web sitenizde reklam alanına reklam görseli ekleyin.

Kazançlar Nasıl Takip Edilebilir?

Profil sayfanızdaki ödemeler sekmesinde satış ortaklığı kısmında geliri görebilirsiniz.

Ne Kadar Para Kazanırım?

  • Referans linkine tıklayan her üye için 0,10 TL
  • Üye olan her kullanıcı için 0,20 TL
  • Üye olup ilan yayınlayan her üye için 0,20 TL
  • Üye olup bir hizmet satın alımından %10 komisyon
  • Üye olduktan sonra ilan açıp satış yapan her üyeden %1 komisyon
  • Üye olup webly’ye reklam veren her üye için %1 komisyon gibi kazanç yer almaktadır.

Rakamsal örnek vermek gerekir ise paylaştığınız bir mobil uygulama ilanı için üye olarak; 10.000 liralık bir oyun yazdıran müşteriden, 1.000 TL direkt olarak anında sizin panelinize düşer. Üstelik paylaşılan linkin geçerlilik süresi 90 gün olarak belirtilmiş. Yani, çerez süresi 90 gün. Başka bir ifade ile linke tıklar tıklamaz satış olmaz ise bile 90 gün içerisinde müşteri bir alım yaparsa hesabınıza ödeme aktarılıyor. Webly'nin kullandığı dinamik yeniden pazarlama reklamı göz önünde bulundurulursa harika bir dönüş süresi ve harika bir kazanç kapısıdır.

Freelance Sektöründe En Büyük Ticaret Hacmi Hangi Bölümde?

Seslendirme, SEO, backlink, yazılım, mobil yazılım ve hazır web site gibi sektörde ticari hacmi olan birçok bölüm karşımıza çıkıyor. Size kalan tek şey seçtiğiniz bölümdeki bir işi link oluşturarak paylaşmaktır.

Ödeme Nasıl Yapılır? 100 TL alt limiti geçtikten sonra ödeme ertesi gün hesabınıza otomatik olarak yapılır. Bunun için ödemeler sekmesinde banka bilgisini girilmeli ve iban bilginizde boşluk olmamalıdır. Siz de üye olun ve çalışmaya başlayın. Kazanç fiyatları değişiklik gösterebilir. Web Site: https://webly.com.tr/

Bir Yorum Bırakın

Daha yeni Daha eski