KOBİ forumu, bir şirketin daha fazla tanıtım yapmasına olanak tanır.

KOBİ blog haber ajandası, bir şirketin daha fazla tanıtım yapmasını sağlar. Bu yüzden forumda yeni bir konu açın ve makaleyi paylaşın. Yani, web sitesine bağlantı alın. Foruma eklenen bir makalenin organik yazılması link değerini arttırır. Bir makale bir web sitesi iletişim aracı olarak düşünülmelidir. Unutmayın ki, foruma eklenen bir gönderi, site bir sinyal aldığında birçok kişiye görünecektir. Makaleyi okunabilir hale getirin. En kolay deneme, ne yazacağını, ne zaman yazacağını ve nasıl yazacağını düşünmektir. Bir makale yazarken sade bir dil seçin ve asla 'ben' dilini kullanmayın. Makaleyi kişisel görüşünüze göre değil, kanıtlanmış bilimsel verilere göre hazırlayın. KOBİ forum bölümünde bir teknik inceleme yazın ve paylaşın. Web sitesinin otoritesini artırmak için düzenli backlink oluşturun.

Sunduğunuz ürün veya hizmetler aracılığıyla web sitenizi başkalarına tanıtmak amacıyla hazırlanan ve belirli anahtar kelimeler aracılığıyla bağlantılarla hazırlanan bu metinlere tanıtım yazıları denir. Reklam içerikli bu yazılara Advertorial metin de denilmektedir. Arama motorları tarafından backlink olarak temel alınan bu metinler SEO açısından önem taşımaktadır. Tanıtım makaleleri, arama sonuçlarında yükselmenize ve bağlantı ağınızı güçlendirmenize olanak tanır.

Foruma ücretsiz katılın ve yeni makaleler yazın.

Makalenin Başlığı Dikkate Alınmalı

  • Türkçe başlık eklenmelidir.
  • Kısa, net ve özgün olmalıdır.
  • Başlıklar anlamsal olarak birbiriyle uyumlu olmalıdır.
  • İngilizce başlıkta yazım kurallarına özellikle dikkat edilmelidir.
  • Başlık, makalenin konusunu tam olarak yansıtmalıdır.
  • Başlık hazırlanırken makale çalışmasının sınırlılığı başlığa yansıtılmalıdır.
  • İnceleme, analiz, inceleme, genel bakış ve örnek gibi kelimelerle biten başlık yok.
  • Başlık, makalenin sorunsalını tam olarak yansıtmalıdır.

Bir makale çalışmasının en önemli kısmı tartışma bölümüdür. Yazarın iddiaları bu bölümde başladığı için alıntı bu bölümde başlar ve biter. Yazar, atıf ve üslup ve kurallar konusunda bilgi sahibi olmalı ve üslubu makalesini göndereceği siteye göre değerlendirmelidir. Yazar bu bölümde problemini kanıtlamak zorundadır. Gereksiz tartışmalardan, okuyucunun bildiği ve kolayca ulaşabileceği bilgilerin verilmesinden ve bilgilerin tekrarından kaçınılmalıdır. Bu bölümün girişinde açıklanan sınırlamaya uygun olmalıdır.

Web Sitesi: https://www.kobiajanda.com/

Bir Yorum Bırakın

Daha yeni Daha eski