Her maske sizi, CORONITY gibi koruyamaz! Sonsuz, kullanım imkânı ve güçlü koruma ile dikkat çeken, Coronity Akıllı Maske, COVID-19 ile mücadelede, en iyi aksesuarınız olacak. Coronity akıllı maske hijyeninden, emin olamayacağınız ortamlar için tasarlandı; Havanın temiz olduğundan emin olamadığınız yerlerde, bulunmak zorunda olduğunuzda size, sürekli, sağlıklı ve güvenli hava sağlar. Toplu taşıma araçları, uzun süreli seyahat araçları, toplu gösteriler, toplu insan barındıran işyerleri ve kamu alanlarındaki vazgeçilmez koruyucunuzdur.

Her maske sizi CORONITY gibi koruyamaz!

Her maske CORONITY gibi koruyamaz!


Yüksek riskli, virüs ve bakteri bulunan alanlarda dahi, çok güvenlidir. Polenli, tozlu, partiküllü ortamlar, tam ona göredir; marangoz atölyeleri, mermerciler, madenciler, tekstilciler, şantiye ortamları, kapalı ve insan yoğunluğunun çok olduğu alanlarda, güvenle kullanılır. Özellikle, Covid-19 sürecinde FDA, EMA ve Dünya Sağlık Örgütü'nün de önerdiği, N95 standardındaki filtresi ile görünmez düşmanlara karşı koruma sağlar.

Hemen Sipariş Ederek Fırsatı Kaçırmayın!


Akıllı maskenizi, ön siparişlere özel indirimli fiyatlarla, hemen sipariş edin, kendinizi ve sevdiklerinizi korurken, bu yeni moda trendinde yerinizi alın. Çalışanlarınızın sağlık durumlarını çalışma süresi boyunca gerçek zamanlı takip edin. Potansiyel hasta çalışanları işyerinizde tespit ederek erken önlem alın.

Daha yeni Daha eski