Yeni cilt bakım yöntemi olan CooLifting cilt bakımı

Yeni cilt bakım yöntemi olan CooLifting cilt bakımı, tek seans ile yüzde lift etkisi yaratıp yüz çizgisini yumuşatır. Tedavi kür olarak uygulandığında uzun vadeli anti-aging etki gösterir. Profesyonel cilt bakım tedavisi eskiden sadece cilt yüzeyine etki ederken yeni teknoloji sayesinde cildin alt tabakalarına kadar etki etmektedir. CooLifting Cilt Bakımı Uygulaması, tedavi sırasında cilde basınçlı karbondioksit gazı ile birlikte son derece yüksek konsantrasyonlu aktif madde verilmektedir. Tek seanslı protokol: İlk seansta etki, daha aydınlık bir görünüm, cilt hidrasyonunun artımı ve ince kırışıklığın azaltımını sağlar. Daha çok seans ile tedavi kalıcılığı uzatılmış olur.

Coolifting Cilt Bakımı

Sistemin cilde uyguladığı basıncın bir diğer özelliği de cilt ısısını anında düşüren bir soğukluğa sahip olmasıdır. Bu sayede, yüzdeki çizgilerin derin kırışıklıkların pürüzsüzleşmesini sağlayan ve en önemlisi de tek bir seansta gözle görünür genç bir cilt görünümü elde edilmektedir. Haftada bir kez olmak üzere 3-4 seanslık bir kür ise ciltte uzun vadeli bir anti-aging etki yaratmaktadır. Göz çevresi, alın bölgesi, dudak çevresi ve yanağa uygulanmaktadır. Bu bölgelerde lift etkisi yaratırken çizgilerin yumuşaması, cildin daha canlı ve taze görünmesini sağlar.

Cilt dokusu daha pürüzsüz ve parlak görünür.

CooLifting Cilt Bakımının etkisi anında görülebilir. Bu teknoloji ile yüzde oluşan ince çizginin belirginliği kaybolur. Burundan, ağız kenarlarına doğru uzanan derin kat açılmakta ve cilt dokusu daha pürüzsüz ve parlak görünmektedir. İşlem uygulandıktan sonra en iyi etki 12-24 saat sonrasında görülmektedir. Bu yüzden, özel günler için bu uygulamadan faydalanmak istendiği takdirde işlemin bir gün önce yapılması çok daha sağlıklı sonuç alınmasını sağlar.

CooLifting Cilt Bakımı 5 ile 10 dakika arasında tamamlanır.

CooLifting cilt bakımı ile hiçbir yan etkisi olmayan işlem sonrasında gündelik yaşantıya hemen geri dönülebilmektedir. Toplam tedavi 3-4 seanstır. Kürü tamamlandıktan sonra olumlu etkiyi korumak için ayda bir seans uygulanabilir. CooLifting Cilt Bakımı için en güvenilir merkez Dr. Özgür Koldaş Tunalı Polikliniğidir. Uzman ekibi ile Cilt Bakımı hakkında merak ettiğiniz bilgiye ulaşabilmek; hijyenik ortamda CooLifting Cilt Bakımı Uygulaması yaptırmak için Dr. Özgür Koldaş Tunalı Polikliniğini ziyaret edin.

Bir Yorum Bırakın

Daha yeni Daha eski