RFID okuyucu ve bir etiketten meydana gelen tanımlama sistemlerinden bir tanesidir.

RFID okuyucu bir etiketten meydana gelen tanımlama sisteminden bir tanesidir. Bu etiketin içinde bir mikro çip yer alır. Okuyucu ile etiket arasında elektromanyetik dalga kullanılır ve geçiş işlemi tamamlanır. Okuma işlemi ise herhangi bir temas olmadan ve kablosuz olarak tanımlanır. Okuyucu aldığı veri dalgasını sayısal dalga şekline dönüştürür. Bu kartların sunduğu en önemli avantajından bir tanesi zaman kontrolüdür.

Proximity Kart Satışı

RFID anahtarlık etiket üzerinden gelen kodu sisteme işler ve geçiş işlemini tamamlar. Akıllı kart sistemlerinde uzun zamandır istikrarlı ve en iyi hizmetler ile öne çıkıyoruz. RFID kartlı basit mantık üzerinden çalışır. Barkod okuma teknolojisine benzeyen bu sistem beklentiye en iyi cevabı veriyor. Rfid sistem gösterge sayesinde her personelin kart okutma zamanı belirlenir. Bugüne kadar kaliteyi hedefleyen firmalar ile çalışarak adımızdan söz ettirmeyi başardık. Personel devam kontrol ve zaman kontrol sistemi konusunda aradığınız kaliteyi bulabilirsiniz.

Rfid Setler temassız akıllı kart sistemlerinden bir tanesidir.

Okuyucuya yerleştirilmesine gerek kalmadan tanımlama yapan bu teknoloji ISO standartlarında imal edilir. Proximity kartlar, 0-10 cm aralığında etkilidir. Böylece pratik kullanım desteği sunar. Proximity kartlar diğer kart çeşitlerine göre daha uygun fiyatlıdır. Firmamız kartlı geçiş kontrol sistemlerini sizlere en iyi şekilde sunabiliyor. Daha güvenli ve kopyalanamayan kart sistemleriyle tanışmak isterseniz bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Web Site: https://sonexson.com/

Bir Yorum Bırakın

Daha yeni Daha eski