Bu makale, Türkiye'de ve birçok sektörde farklı hizmet veren bütün işletmeleri yakından ilgilendirir.

Ülkemizde yaşanan ekonomik sorun nedeni ile rekabet hergeçen gün artarak devam ediyor. Başlığa firma reklamı ile bütün dikkati üzerinize çekin dedikten sonra makaleye başlayalım. Bu makale, Türkiye'de ve birçok sektörde farklı hizmet veren bütün işletmeleri yakından ilgilendirir. Çünkü, internet üzerinde doğru ve güçlü bir ağa sahip olmadan rekabet etmenin mümkün olmadığını çok iyi bilmeniz gerekiyor.

Nasıl ki, bir işletmenin toplum gözünde bir imaj, otorite ve bilinirliği var ise internet ağında da bu durum aynıdır. Peki, internet'te imaj ve itibar nasıl oluşur? İşin en karmaşık olan yanı tam burasıdır. Bu konuyu size madde halinde hazırladıktan sonra detayları ile birlikte anlatmayı düşünüyoruz. Çünkü, bir yayıncı olarak bu sorunu hep yaşıyoruz.

İnternet'te Bir İş Ağı Nasıl Oluşur?

Türkiye'de bütün işletmelerin üzerinde duracağı asıl konu budur. Bir iş ağı oluşturmak için önce doğru yazı nasıl yazılır öğrenmek gerekiyor. Çünkü, ağ en doğru hazırlanan bir yazıyı çok iyi anlıyor. Kısaca, internet'te bir yazı işin hem annesi hemde babası oluyor. Peki, doğru yazı yazmak kolay mı? Kesinlikle hayır. Anlatım ile imlâ kurallarını çok iyi bilmek ve aynen uygulamak gerekiyor. İnternet üzerinde yapılan çalışmalarda doğruluk payı %65'in üstünde olma zorunluluğu vardır. İnternet sistemi size bu oran üzerinden bir değer verir. Örneğin, bu yazının değeri 47.7'dir.

Önemli bir detayı hemen yazalım. Bir konu anlatırken karşınızda bir kişi olduğunu düşünerek yazın. Karşınızda binlerce kişi varmış gibi yazarsanız yazınız çöp olur. Unutmayın, kitle hedefiniz her zaman bir olsun.

Burada bizim sloganımız; On Yüz Bin olarak netlik kazanmıştır.

İnternet'te doğal, organik, özgün veya seo uyumlu yazı diye hep duyuyoruz. Bunu söyleyen kişiler emin olun yazı yazmayı bilmediği için diyor. Burada tek bir kural var. O da doğru yazı ve anlatımdır.

Bu makale iş hayatınızda bir dönüm noktasıdır.

Bu makaleyi, bilinçli ve doğru yazmak için tam 12 yıl arge süreci geçirdik. Yazmaya devam edeceğiz. Acil bir bilgi ihtiyacınız olursa bize ulaşın.

Bir Yorum Bırakın

Daha yeni Daha eski